Led strip voor de verlichting

Stel je voor dat jij een diehard gamer bent. Als gamer heb je een eigen game room. Hier besteed veel uur en je wilt graag je kamer een beetje pimpen. Je hebt al de muren geverfd. Hier en daar heb je posters hangen van je favoriete game personages. Ook heb je een schap staan met een aantal knuffels en poppen van onder andere mario, Luke Skywalker en misschien zelfs van Baby Yoda. Maar een echte sfeermaker mis  je nog in je kamer. Het is vrij donker op je kamer en daarom wil je wat lichtjes om het te verlichten. Hang een led strip van letsled om daarmee de ideale sfeer te maken voor je kamer. 

Gaat er een lichtje branden 

Bij letsleds kun je led lichtjes halen. Ze hebben ze in honderden verschillende kleuren combinaties. Je kan ze krijgen in bijvoorbeeld geel, groen, paars, blauw etc. Daarnaast moet je natuurlijk kijken waarvoor je ze gebruikt. Ga je ze gebruiken bij een kamer die van zichzelf al veel groen bevat. Kies je er dan voor om in die ene kleur je omgeving te hebben. Of wil je de led strips in meerdere kleuren hebben waardoor je een mooie regenboog krijgt. 
Hoe werkt zo’n led strip? Dat werkt alsvolgt. Je hebt meerdere kleine lampjes dicht op elkaar staan. Daardoor lijkt het alsof het een baan is en een lichtbron terwijl het eigenlijk is opgebouwd uit allemaal pixels. Net als hoe dat werkt op je telefoon.