Is de verbinding niet ideaal?

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, in de ene kamer is de verbinding van je wifi veel beter dan in de andere kamer. Je hebt al van alles geprobeerd maar je blijft zwakke plekken houden waar je gewoon bijna geen verbinding hebt, net dat ene kantoor waar je niets kunt doen met internet. Sites lopen vast en gegevens zijn daardoor niet in te zien, erg lastig als je ze net nodig hebt. Maar ook thuis is het vervelend als je op de zolderkamer slaapt en je internet doet het weer eens niet. Tijd om de Wifi specialist erbij te halen en de problemen voor eens en altijd op te lossen, in de meeste gevallen weet de specialist al vrij snel wat het probleem is van de storingen. 

wifi specialist

Oplossingen voor het probleem

Vooraf is er niet zo te zeggen wat het probleem is van het slechte wifi netwerk, de ene keer is het verplaatsen van de apparatuur al genoeg. Maar het kan ook dat er nieuwe apparatuur bij moet komen om het netwerk te versterken. Ieder gebouw is anders, de Wifi specialist heeft wel voor ieder probleem een oplossing. Een onderzoek op locatie is een van de belangrijkste punten om de problemen in kaart te brengen. Ook wanneer je een gloednieuw netwerk aan wilt leggen in een nieuw pand bijvoorbeeld komen de specialisten voor je in actie. 

wifi specialist

Zorg dat je altijd een goed onderhouden netwerk hebt

Zeker wanneer je een nieuw wifi netwerk hebt laten aanleggen door de Wifi specialist is het van belang dit goed te onderhouden. Internet is belangrijk, zonder een goed netwerk ben je van de buitenwereld afgesloten en onbereikbaar. Laat de specialist regelmatig je netwerk controleren en indien nodig optimaliseren, je voorkomt hiermee dat je op een dag op bepaalde plaatsen geen verbinding meer hebt.