Het voordeel van een Dickson zonneschermdoek

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer mensen bezig met duurzaamheid. Dit komt doordat er recent een aantal rapporten zijn verschenen waaruit blijkt dat de klimaatverandering wel degelijk sneller gaat dan verwacht. Bovendien is de kans groot dat deze klimaatverandering door de huidige maatschappij wordt veroorzaakt. Gelukkig zijn er een aantal mensen die zich hierdoor veel bewuster zijn gaan leven en zelfs een heel andere levensstijl hebben aangenomen. Eén van de aspecten uit een duurzame levensstijl, is het aanschaffen van duurzame materialen. Deze duurzame materialen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Het belangrijkste van een duurzaam product is dat het een lange levensduur heeft in tegenstelling tot de hoeveelheid uitstoot koolstofdioxide. Deze aspecten worden bij veel verschillende bedrijven toegepast, zo ook bij Dickson. Dickson is leverancier en producent van verschillende soorten zonneschermdoeken. Een Dickson zonneschermdoek is geproduceerd op een duurzame manier. 

Bescherming

Een duurzaam zonneschermdoek


Ben je op zoek naar een duurzaam zonneschermdoek? Dan is het verstandig om eens naar een Dickson zonwering te kijken. Deze zonwering kan er namelijk voor zorgen dat een airco minder hard hoeft te draaien en hierdoor minder energie verbruikt. Dit is gunstig voor jouw eigen portemonnee, maar daarnaast natuurlijk ook voor het klimaat. Naast dat het door middel van een zonneschermdoek niet meer nodig is om de airco lang te laten draaien, heeft de Dickson zonwering ook nog eens een lange levensduur. De levensduur van deze doeken staan hoog in het vaandel. Dit is natuurlijk goed voor het milieu. 

Unieke nabehandeling van een Dickson zonneschermdoek

De zonneschermdoeken van Dickson hebben een ontzettend lange levensduur. Dit komt mede doordat deze zonneschermdoeken worden behandeld met twee verschillende technieken. Hierdoor zijn de zonneschermdoeken bestemd tegen vlekken en water. Bovendien zijn de doeken ook nog eens bestemd tegen vetvlekken. Dit komt doordat de doeken zijn behandeld met een zelfontwikkelde cleanguard. Vervolgens worden deze doeken ook nog eens behandeld met Permaclean. Dit zorgt ervoor dat de doeken waterafstotend en bovendien ook nog eens zelfreinigend zijn. 

Schaduw

Op maat gemaakt

Naast dat de Dickson zonneschermdoeken erg duurzaam zijn, zijn deze doeken ook nog eens op maat te verkrijgen. Doordat de doeken op maat gemaakt kunnen worden, is het voor iedereen mogelijk om een Dickson zonneschermdoek aan te schaffen. Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen om de afmetingen via het internet door te geven. Vervolgens zal de leverancier het doek op maat knippen en deze vervolgens voorzien van een zoom voor de doekpees. Echter kan het ook zo zijn dat je hebt gekozen voor een variant met een witte rand of een bijpassende kleur. Tenminste, wanneer je voor de de volant variant hebt gekozen. Kies je daarentegen voor de standaard variant? Dan heb je ook nog eens keuze uit talloze verschillende kleuren en patronen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blauwe, een gele of een rode kleur. Houd je daarentegen niet van deze felle kleuren? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog voor een neutrale kleur gaan, zoals grijs en zwart.